Home  Nieuws  Route  Sitemap  Contact

Overige informatie - Stand van zaken

Het verstrekken van genealogische familiegegevens
U merkt er niet veel van maar onze stamboom is nog lang niet compleet. U kunt ons helpen door de genealogische gegevens te verstrekken van uw familieleden, zoals ooms en tantes, broers en zusters, enz.

Door u verstrekte genealogische gegevens en wetenswaardigheden worden door ons zo spoedig mogelijk verwerkt in de desbetreffende stamboom op de website.

Alleen het verstrekken van data wanneer en waar iemand geboren, getrouwd en gestorven is maakt de stamboom compleet maar vertelt nog niet de vaak bijzondere verhalen van familieleden over hoe het vroeger was. Jammer dat die verhalen niet voor het nageslacht bewaard blijven. Doormiddel van ons archief kunnen al die mooie verhalen bewaard blijven. Alleen het verhaal even opschrijven en aan ons opsturen.

Het verstrekken van portretten van familieleden
Over 100 jaar weet niemand meer hoe u eruit zag. U kunt uw portret door ons laten opnemen in de stamboom. Bent u in het bezit zijn van portretten van uw voorouders, dan zouden we het op prijs stellen als u deze per e-mail aan ons toestuurt, zodat wij deze bij hem of haar in de stamboom kunnen opnemen. U kunt de portretten zenden aan info (@) vannamen.org

Het registreren van familieobjecten
Een van de doelstellingen van de Stichting is om familieobjecten te inventariseren, te documenteren, te registreren en te publiceren op onze website. Daarnaast probeert de stichting zoveel mogelijk objecten in eigendom te verkrijgen zodat deze kunnen worden behouden voor toekomstige generaties

Als familieobjecten worden beschouwd voorwerpen zoals bijvoorbeeld originele documenten, schilderijen en dergelijke, die betrekking hebben op onze familie.

Het inventariseren kan praktisch uitsluitend door via deze website alle familieleden uit te nodigen hun familieobjecten te documenteren en te laten registreren door de stichting. Het documenteren betreft veelal een foto of scan van het object met toelichtende gegevens zoals bijvoorbeeld de herkomst en niet te vergeten de huidige eigenaar. Het gaat er daarbij vooral om dat deze familieobjecten niet in de vergetelheid raken, en dat alle leden kennis kunnen nemen van hun familiebezit.

Een financiŽle bijdrage door lid te worden
Alhoewel iedereen belangeloos meewerkt aan het werk van de stichting, zal het duidelijk zijn dat onkosten onvermijdelijk zijn.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om uw tijd ter beschikking te stellen, dan is een geldelijke bijdrage als donateur of sponsor, meer dan welkom.

  The Great Library is a Van Namen Foundation Property. Copyright © 2004-2024 Van Namen Foundation. All rights reserved. Privacy policy.